Apomedical d.o.o.

Naša zastupstva

Brendovi

Partnerstvo s vodećim farmaceutskim brendovima

Ponosno predstavljamo širok spektar proizvoda koje sa sobom donose renomirani farmaceutski brendovi koji su ujedno i sinonim za inovaciju, kvalitetu i pouzdanost. Naša paleta brendova obuhvata farmaceutske kompanije koje su lideri u svojim terapijskim područjima. Svaki brend u našem zastupstvu pažljivo je odabran kako bismo  našim klijentima pružili kvalitetne proizvode i zadovoljili njihove potrebe u zdravstvenoj zaštiti.

ACON Diabetes Care

Kompanija usmjerena na pružanju tačnih, bezbolnih i jednostavnih sistema za praćenje nivoa šećera u krvi dijabetičarima širom svijeta.

Amitamin®

Amitamin® dizajnira i proizvodi nutraceutike na bazi aminokiselina, vitamina i minerala i dodaje dokazane i efikasne biljke i biljne ekstrakte.

IBSA Institut Biochimique SA

IBSA je razvila vlastite tehnologije koje omogućavaju poboljšanje raspoloživih i široko korištenih molekula i terapijskih rješenja.

Koroglu Medical Devices Ltd

Fokusiran kompanije je na proizvodnji, distribuciji i marketingu In Vitro dijagnostičkih medicinskih uređaja u Turskoj i širom svijeta. 

Nutricia

Nutricia je vodeća svjetska kompanija specijalizovana za prehrambene proizvode za medicinsku i kliničku prehranu.

Olainfarm

Kompanija ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i razvoju farmaceutskih proizvoda poput serije adamantana, kinuklidina i nitrofurana.

Pella pharmaceuticals Co.

Pella Pharmaceuticals uz pomoć najkvalitetnijih sirovih materijala fokusira svoju proizvodnju na izradu topikalnih lijekova i kozmetičkih proizvoda.

Postanite i vi naš partner

Uz našu farmaceutsku veleprodaju, osiguravamo dostupnost visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme, pružajući vam pouzdanu i efikasnu opskrbu.