Trenutak...
X
Tel: +387 33 771 700 | Fax: +387 33 771 707 | apomedical@apomedical.ba | BHS | EN

"Apomedical d.o.o." prodajni tim čini stručno osoblje posvećeno pružanju usluga kupcima u vidu medicinskih informacija o prozvodima iz našeg portfolija podržano dostupnim uzorcima, edukativnim materijalima za pacijente, kao i online izvorima informacija.

Sa našom svjetskom mrežom dobavljača, u mogućnosti smo da dostavimo bilo koji proizvod, bez obzira da li se radi o brendu ili generici.

 

 

"Naša snaga je rezultat naše sposobnosti u pronalaženju izvora."

 

Zahvaljujući svakodnevnoj informisanosti prodajnog tima o stranim propisima, standardima i kulturnim preferencama naša kompanija ima administrativni kapacitet za obradu dokumentacije i poštivanje zakonskih obaveza za uvoz i izvoz širom svijeta.

Prodajni tim ostaje na vrhu farmaceutskih uslova u lancu snabdijevanja i kontinuirano utječe na sposobnost snabdijevanja i distribucije velikih količina proizvoda po konkurentskim cijenama. Svi proizvodi se isporučuju certificirani kao autentični sa mogućnošću utvrđivanja porijekla.

Također, kroz različite vidove promocija i akcija, omogućavamo uštedu našim kupcima i pacijentima s ciljem održavanja i razvijanja uzajamnog povjerenja.

Sve to dovodi do kontinuiranog uspjeha kompanije, a našu uslugu čini brzom i tačnom od početne narudžbe pa do isporuke.